Nedelja, Decembar 07, 2008

LTJ Bukem i MC Conrad @ Tube

U četvrtak 11.decembra u klubu TUBE imaćemo priliku ponovo da čujemo nastup Britanskog Liquid Drum & bass maestra LTJ Bukem-a i MC Conrad-a Beogradska publika ih više ne doživljava kao strance jer su svojim brojnim gostovanjima bili u Srbiji.

Nastupaju još od početka devedesetih zajedno, poslovna veza ih je dovela do savršenog spoja da postanu najpoznatiji dvojac u istoriji Drum & bass zvuka i već petnaest godina se nalaze u samom vrhu najtraženijih izvođača.

 LTJ Bukem se smatra jednim od najuticajnijih ljudi u elektronskoj muzici.Svoje prve uspehe postgao je još krajem osamdesetih godina kada je pronašao inspiraciju u fusion jazzu, čikaškom houseu i detroitskom teckhnu.On je osnovao Drum & bass etiketu Good looking.U poslednje vreme njegovi nastupi nose naziv BUKEM IN SESSION.

Nakon prošlogodišnjeg nastupa na EXITU objavljen je prvi istoimeni snimak njihovog nastupa koji možete pogledati ovde, I ja vas naravno pozivam da posetite ovaj event kako bi se dobro zabavili u dobrom zvuku u TUBE!!!

 

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me