Ponedeljak, Decembar 08, 2008

13.decembar SKC LUOMO & ANDREW WEATHERALL

Luomo je pop-eksperimentalno lce finskog umetnika Sasu Ripatija. Muzika koju kreira pod pseudonimom Luomo skicira fine linije između slobodnih elektronskih formi i glamuroznog densflor spektakla, ovekovečujući tenzje i romantiku perfektnog diska za XXI vek. Njegove pesme zvuče kao dekonstruisani i po Luomovim standardima ponovo sklopljen melanž popa, housa i r&b-ja, maštovit i uzbudljiv kao malo šta na današnjoj klupskoj sceni.

Britanski magazin 'The WIre2' ga je okarakterisao kao 'jednog od najkreativnijih umetnika danas'. Njegov poslednji album će biti predstavljen na beogradskom nastupu 13.decembra 2008.god u SKC-u u sklopu svetske turneje, pomerio je granice njegovog zvuka uz pomoć niza novih saradnika među kojima se ističu Robert Ovens, Apparat, Cassy i drugi.

Andrew Weatherall (London-UK) je ličnost sa bezbroj lica. Producent inteligentnih pop klasika, kralj Acid housa, elektronsk eksperimentator, ozloglašeni potrošač i nepredvidivi stvaralac.

Od najranijih dana euforičnog, inspirativnog i revolucionarnog ACID HOUSE zvuka do modernog, bizarnog, gotsk mračnog projekta Two Lone Swordsmen, on je uvek bio majstor idealnog balansa koji nosi svaka velika umetnost, ravnoteže između veličanstvenog i uznemirujućeg. Nećemo pogrešiti ako kažemo da je Endru BIO ULJEZ U SVETU PREDVIDLJIVE jeftine senzacije stvorene za jedan ili dva brza vikenda. Njegove pesme su klasici koji imaju rok trajanja nezabeležen u clubskoj muzici, od osamdesetih pa sve do danas.

Tako da vas pozivam da posetite i ovaj event jer do sada nismo imali prilike da ih čujemo u Beogradu.13.DECEMBAR SKC i zabava do ranih jutarnjih časova!!! OČEKUJEM VAS!!!

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me