Ponedeljak, Decembar 15, 2008

18.12.2008. ANDERGRAUND LAYO I BUSHWACKA

Layo and Bushwacka je pseudonim za disk džokeje Layo Paskina I Matthew Benjmina.

Zajedno sa Mr.C-em, Paskin je suvlasnik noćnog kluba "The End" u Londonu gde je Benjamin DJ rezident. Označeni kao pristalice tech house-a, house-a ili breakbeat-a, dvojac uglavnom snima i radi posao DJ-eva zajedno. Oni predstavljaju jedan od dueta koji je najduže u dance muzici. Benjami-ova najpoznatija numera je remix Michael Jackson-a “Billy Jean”. Odrastao je u Londonu gde je bio član londonskog školskog simfonijskog orkestra u kom je svirao na perkusijama.
Pošto je diplomirao, počeo je da radi za Mr.C-a dok je započinjao rad na “The End-u”. U tom periodu je po prvi put sreo Paskina.


Paskin je takođe iz Londona, a započeo je svoju DJ karijeru sa šesnaest godina radeći u Camden Market-u. Ubrzo zatim je počeo da pušta muziku sa Mr. C-em na kućnim žurkama.Upravo na jednoj od tih žurki su otkrili i zgradu koja će postati klub "The End". Paskinov otac je arhitekta i dizajnirao je klub. Ova dva brbljiva begunca iz underground scene danas uživaju poziciju novih lidera u samom vrhu clubbinga. Obojica su uplovili u nove vode techna, tech-housea, electra i breakbeata, sve to ubacujući u bluz, klasiku i filmsku muziku poslednjih sto godina, kako bi stvorili dance zvuk modernog doba.

Dođite u ANDERGRAUND i ludo se zabaviteCool 

Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me