8.NOVEMBAR COCOON

Za neobaveštene Surprised

Cocoon je frankfurtski club koji je pre dve godine proglašen za najbolji club na svetu, on je sinonim za top clubbing:vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu.

Od Ibice,Tokija, Šangaja Cocoon club preko njegovog lidera Sven Vath-a sa svojim gostima privlače hljade posetilaca elektronske muzike širom planete.

Nakon Vathovog nastupa u Beogradu prošle godine i na njegovu ličnu inicijativu Cocoon je odlučio da na njegovu planetarnu mapu stavi i Beograd. Zahvaljujući tome cluberi će 8.NOVEMBRA U SKC-U imati priliku da prisustvuju prvom Cocoon party-ju.

Gosti Cocoon party-ja su EXTRAWELT I GUY GERBER koji će izvesti svoje live setove.I naravno domaća podrška Vlada Janjić,Deeface i Gordan Paunović.

EXTRAWELT-nemački duet koji su transformacijama techno,elektro i trance zvuka kreirali više nego specifični stil elektronske muzike.

GUY GERBER- izraelski čarobnjak potpuno je porušio granice između žanrova kao što su progresiv i techno.

Mislim da će biti pravi pogodak pridružiti nam se  na ovom event-u i uživati u velikom clubskom događaju...

A kako je bilo na party-ju sledećeg vikenda za one koji nam se neće pridružiti ...Cool

U ANDERU

U Anderu Terry Francis

Još od kako je dobio nagradu The Best New DJ, 1997 Terry je svoju karijeru podigao na jedan totalno viši nivo, kombinujući u svojoj muzici deep house sa dub i tehno elementima, mnogi su tu muzičku kombinaciju popularno nazvali teck-house,  a upravo je to vrsta muzike koja je obeležila njegovu karijeru.1994 godine je počeo sa svojom rezidenturom u legendarnom Stems Clubu gde je nastupao uz Nathan Coles-a,Eddie Richardsa.

Ubrzo nakon toga njegova karijera kreće uzlaznom putanjom i  on ostaje kao neko ko je jedan od eminentnih predstavnika britanskog tech house-a. Nakon svojih rezidentura u Fabricu koje su ga onemogućile da neko vreme gostuje u Beogradu,ovo je bila jedinstvena prilka da ga cujemo u Andergraundu, i da se ludo zabavimo uz pravi tech-house zvuk.

Nasmejana ekipa je đuskala, pila i  zabavljala se do jutarnjih časova...Cool

Pijano i ludo, izgubljeno i zaneseno kući smo krenuli iz mračnog cluba a napolju je svanjavalo, ali naravno to nije bilo prvi put, muzika je bila više nego odlična ...

 

Terry Francis u Clubu Colosseum u Makedoniji