PROBUĐEN CLUBBING

Clubbing je sinoć definitivno probuđen Cool

Duze vreme nekolicina pokusava da se izdvoji od većine pokrene i preokrene neke stvari i vrati onu dobru, ili vise nego dobru clubbing scenu na velika vrata.

Pun club dece koja su pre nekoliko sati odslusala najveće hitove turbo, i tu se sve zavrsava oni kreću da zauzimaju teritoriju kao termiti...a cluberi se povlače razočarani...to je prisutno već neko vreme. Svako ima pravo na izbor muzike ali gledano iz mog ugla šta je to što je cool, imati osamnaest godina i uzori ti biti drugari sa smetilišta (ko je procitao prve članke razumeće) voditi se totalnim kičom i šundom.

Sinoć je definitivno dokazano da se clubbing probudio. Nasmejana ekipa je đuskala do ranih jutarnjih časova i zabavila se uz odlične zvuke već pomenutih svetskih imena Guy Gerbera i Extrawelt-a ,i domaće podrške Vlade Janjića, Gordana Paunovića i Dee Face.

Ovaj event je dugo očekivan u beogradu, Cocoon je opravdao svoju vrhunsku muziku i vrhunsku atmosferu.

Nastup Guy Gerbera je premašio očekivanja , zvuci porušenih granica progresiva i tehna nikoga nisu ostavili ravnodušnim , ovakvih zabava ce biti jos tako da ako ste propustili potrudite se da posetite seledeće party Ian Pooley u Tube 29. novembra i 27. novembra Jimpster takođe u TubeLaughing